Prehliadka pre charitatívnu organizáciu FOKUS

V utorok dňa 31.03.2015 prebehol v krásnych priestoroch Českého muzea hudby druhý ročník Fashion for FOKUS. Charitatívna módna prehliadka kde sa predviedli mladý módny tvorcovia zo slovenskej i českej scény.

Tvorcovia ako Jana Mikešová, ktorá tvorí pod značkou MIK - známa predovšetkým ako pletená móda. Jej premyslené a elegantné modely krásne doplňovali šiltovky od Kateřiny Čadovej.





Ďalším návrhárom na prehliadke bola Tereza Otáhalíková. Tereza predstavila ľahké modely v zemitých odtieňoch khaki a krémovej farby. Návrhy doplnila výraznými doplnkami vo forme šperkov a rukavíc s dlhými strapcami, ktoré sa nádherne dopĺňali so zvoleným materiálom odevov. Štruktúra splývavo nariaseného úpletu pripomínala strapce a celý model tak harmonicky korešpondoval. 
                       



                                          Foto: My work is Make Up and Hair Design





Ako ďalšia sa predstavila značka ODIVI, za ktorou stojí Iva Burkertová. K videniu boli oversize modely s výrazne predlžovaný-mi rukávmi v odtieňoch bielej, červenej a ružovej, ďalej hra s priesvitnými materiálmi a riasením.
K tejto kolekcii si modelky obuli športovú obuv a voľba to bola skutočne skvelá!








Ďalším mladým módnym tvorcom bol Maroš Baran. Bola to silne emotívna forma kolekcie, v niektorých divákoch určite vyvolala jeho prezentácia odevov šok, v iných napätie, ale ako celok to hodnotím na výbornú. Odvaha i talent tomuto návrhárovi rozhodne nechýba.
















                 Foto: Náš team vizážistiek pod vedením hlavnej vizážistky Janky Letkovej

            Viac fotiek z prehliadky máte možnosť vidieť aj na mojej facebookovej stránke:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.795851363839188.1073741839.512069442217383&type=1

Komentáre

Obľúbené príspevky